EducART
“EduCar per CreAr”
Mar Serrano · Mestra
Pedagogia Teatral i Artística

Mar Serrano actriu i professora va néixer a Barcelona on es va iniciar al món teatral als 12 anys a l’Escola TeatreJoc. Va completar la seva formació com actriu estudiant Art Dramàtic a La Casona de Barcelona i diferents cursos a Granada (clown, cabaret, dansa-teatre, biodansa, improvització i ArtTeràpia) amb l’ Associació de Professors per l’Expressió Dramàtica a Espanya(Proexdra) dirigits per Alfredo Mantovani, Victor Orive, Javier Melguizo, Tuco Nogales, entre d’altres professionals de l’Art, l’Educació i el Desenvolupament Personal.

Diplomada a Magisteri de Primaria i Educació Fisica per la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

Sempre en constant aprenentatge i investigació, fusionant la interpretació, l’art i la pedagogia. Ha dirigit diferents tallers per a nens, així com una proposta artística per introduir el teatre a les aules, utilitzant el joc com a eina per desenvolupar la imaginació i, especialment, l’educació emocional amb els més petits.

Els darrers anys interessada pel treball sensorial i emocional ha participat al Laboratori d’investigació i representació El último baile d’Enrique Vargas de la Cia. Internacional Teatro de los Sentidos, així com a tallers d’Educació Emocional i Lideratge amb la Fundació per a l’Educació de Barcelona.

Després de molts anys dedicada al món de la interpretació i l’educació alternativament, i guiada per aquestes dues passions, néix  EducART. Amb la forta convicció de que el nen, i el seu futur adult, són una font inagotable d’inspiració, de la importància d’acompanyar-los a despertar els seus sentits, connectar amb les seves emocions, sense judici ni expectativa, i recordar’ls-hi, que ells són aquells éssers màgics que poden Confiar, Creure i Crear.

Tallers

Curs 2016-17: “Jugo les meves emocions” The Alloy Studios-Kelly Strayhorn Theater (Pittsburgh, Estats Units).

Sept. 2014- Jun. 15 Curs regular “Iniciació al teatre” (Barcelona).

Sept. 2015- Jun. 16 Curs regular “Teatrejant” (Barcelona).